SBP4

Afbeelding
VOORVERKOOP
30.00
AVONDKASSA
50.00
tickets Zaal open 19:00 Aanvang 20:00

SBP4, wat in het Russisch vrij vertaald wordt naar "The Biggest Prime Number" is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een indie-favoriet in Baltische landen, Europa, Azië en Zuid-Afrika.

Elektronische muziek met groove, energie en kracht, maar ook verrassingen en onregelmatigheden. Geen simpele ritmes of patroongeluiden. Kleurrijke collage, ritmes, hiphopbreaks, funkgitaar, discobas, vrouwelijke achtergrondzang, psychedelische bruggen – het is allemaal een festival van ongehoorzaamheid.

De band gaat nu haar nieuwe album "There is nothing left" presenteren. Voor het eerst zal het publiek de meeste nummers op de plaat live kunnen horen. En ook zeldzame, oude en wilde composities. Dit is muziek van mensen met pijn, voor mensen met pijn.

"... met alle rijkdom van de keuze, ziet het eruit als het beste album van de band" (Alexander Gorbatsjov, New Music kanaal)

"... het beste verslag van de herfst voor degenen die willen praten over wat er gebeurt" (Sofya Vorobyova, Meduza)

"Het krachtigste album in het Russisch in 2022" (Nikolai Grunin, Signs of Life channel)

"Maar het meest waardevolle aan " There's Nothing Left" is dat het helpt om op de een of andere manier deze pijn van het verlies van het verleden te overleven" (Nikolai Ovchinnikov, The Village)