Dikla

Afbeelding
VOORVERKOOP
41.50
AVONDKASSA
45.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Dikla is een van de meest invloedrijke en gewilde vrouwelijke muzikanten in Israël. Ze is ongetwijfeld een van de favoriete en hoogwaardige stemmen in de Israëlische muziek.

Haar vijf meesterlijke soloalbums, schrijven en muzikale productie voor de beste artiesten maakten haar de favoriet van het publiek en haar optredens zijn al lang geleden een cultus van emotionele onrust en muzikale esthetiek geworden waarnaar velen pelgrimstochten maken.

Dikla schittert in de Israëlische soundtrack met haar hits en haar unieke stempelbewegingen en jongleren tussen stijlen die iedereen raken. Dikla's shows vullen de grootste concertzalen in Israël, zoals: Caesarea Amphitheater, de Culture Hall, de Zappa, Gerry en Reading hallen.

De voorstellingen zijn een begrip geworden en worden bijgewoond door een breed en divers publiek dankzij haar vermogen om vreugde en emotie te combineren, een magnetische energie die het publiek aan haar en zij aan hen wijdt. De show won verschillende titels, en wat het maakte tot wat het is, is het toegewijde publiek van Dikla, wat een ervaring op zich is.

De show wordt begeleid door een band van vijf muzikanten en een prachtig repertoire aan hits en één Dikla die zonder aarzeling of nadenken in de armen van het publiek wordt gegooid. Onder haar beroemde hits en optredens: He Writes To Me Mami, And If We Get Separated, Seven In The Evening, With Me, Black Mascara, Here Comes The Rain Again, White Piano, Good Morning, My Wonderful Loneliness, Oh My Heart en nog vele anderen.