Lordi

Afbeelding
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 18:30 Aanvang 19:00

Op donderdag 12 maart 2020 is door de overheid bekend gemaakt dat alle evenementen boven de 100 bezoekers tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Deze show verplaatst van 29 maart naar dinsdag 7 juli.

De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer 'Hard Rock Hallelujah' rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht Lordi hun wereldwijde doorbraak.

Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show.In 2020 komen ze naar Amstelveen in het teken van hun 10e album: Killection. Deze volgt het msschien wel een van de meest controversiële albums van de band op - ‘Sexorcism’.

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.