Drukwerk

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

In verband met de nieuwe maatregelen rondom Covid-19 wordt deze show verplaatst naar 5 september 2020. Kaartkopers ontvangen een bericht over deze nieuwe datum van Ticketmaster. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Binnenkort zal er meer informatie beschikbaar zijn over wat je kunt doen mocht je verhinderd zijn op deze alternatieve datum.

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

Vijfendertig jaar na ‘Je loog tegen mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn wij weer op de been door Nederland met DRUKWERK.

 

Bezetting

Harry Slinger: zang

Bram Slinger: toetsen en zang

Bas Kors: gitaar en zang

Erik Bes: bas

George Menkveld: slagwerk

 

De avond zal geopend en afgesloten worden door De Clip Club. De Clip Club brengt de grootste hits van toen en nu op grote beeldschermen met de originele videoclip erbij. Levensgroot met perfect geluid en vloeiend in de mix. Voor deze NL-editie met Drukwerk grijpen we het archief met Nederpop-artiesten bij de keel. Het Goede Doel, Doe Maar, Spargo, Toontje Lager, Roberto Jacketti, VOF de Kunst, De Dijk, etc.; ze komen allemaal voorbij. Wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt!